طراحی سایت فریلنسری یک گام فوقالعاده مثبت برای دریافت پروژه برحسب مهارت و تخصص، بهصورت دورکاری با قیمتگذاری شخصی و ارتباط بیواسطه و مستقیم با مشتریان است. فریلنسرها با ساعات کاری منعطف امروزه نسبت به کارمندان ثابت شرکتها از شرایط بهینهتری برای فعالیت در فضای آنلاین برخوردار هستند. چراکه مدیران شرکتها در سایه خدمات فریلنسینگ، بدون نیاز به استخدام دائمی، پرداخت حق بیمه، مالیات و حتی احداث یک شرکت بهصورت فیزیکی به خدمات یک سری متخصص کارآزموده دست مییابند. بدین ترتیب احداث سایت برای فریلنسرها این دست افراد دارای تواناییهای بالقوه راهی نوین برای افزایش درآمد، برندینگ و حضوری پویاتر در میان کارفرمایان است.
ضرورت طراحی سایت فریلنسری:
در صورت فعالیت در فضای آنلاین به شکل دورکاری، طراحی سایت شخصی در قالب فریلنسری به شما کمک نموده تا دیگر نگران چگونگی دریافت پروژه و جذب مشتری نباشید. چراکه سایت فضایی عالی را برای مراجعه مشتریان و ثبت درخواست پروژه فراهم میسازد. طراحی سایت شخصی برای فریلنسر حتی معارفه شمارا به مخاطبانتان سهل ساخته و دغدغههای ذهنیتان دربارۀ معرفی خود بدانها را برطرف میسازد.
ایجاد شرایط مناسب جهت ارائه نمونه کارهای قوی، رهبری یک شروع قدرتمند، تضمین پیروزی در این عرصه، نمایش خود بهعنوان یک فرد ماهر و توانمند نیز از مزایایی است که طراحی چنین سایتی را ضروری مینماید. البته امکان ارتقا و همپایی با رقیبان، قابلیت عرضه راههای ارتباطی واضح و دقیق برای مشتریان، پیشگیری از گمراهی مخاطبان و نمایش تعهد کاری در سرانجام نرساندن پروژه در زمان مشخص نیز بهراستی تدوین و پیادهسازی یک سایت را برای فعالان حوزه فریلنسری از واجبات میسازد.
بررسی مراحل طراحی سایت شخصی برای فریلنسر:
جهت طراحی سایت شخصی برای فریلنسر در ابتدا باید هدف و مخاطبان خود را مشخص کرده و محتوای سایت (مانند نمونه کارها، معرفی و اطلاعات تماس) را آماده کنید. سپس یک نام دامنه مناسب انتخاب و یک سرویس میزبانی وب (هاستینگ) تهیه نمایید. در ادامه یک قالب (تم) جذاب و مرتبط و درج محتوای تا حدودی کار شمارا تکمیل میسازد. درنهایت، سایت را بهینهسازی کرده و بهطور مداوم بهروز نگهدارید.
آنچه در سایت فریلنسری مهمتر است، انتخاب تعداد صفحات متناسب با امکانات در دسترس هستند. برای یک طراحی اصولی به صفحه نخست حاوی متنها، عکس و ویدیوهای توصیفی مربوط به معرفی شخصی، رزومه کاری، میزان تحصیلات، حوزه کاری و پروژههای موفق به صورتی کوتاه و مختصر نیاز دارید. در ادامه باید به پیادهسازی صفحات جداگانه باهدف معرفی محصولات یا خدمات، لیست مشتریان سابق، فروشگاه آنلاین، گواهینامهها، درباره من و تماس با من نیز بپردازید.
ملزومات موفقیت در طراحی سایت شخصی برای فریلنسر ها:
طراحان سایت فریلنسری خود را ملزم به رعایت نکات و قوانین فنی بسیاری میسازند تا در عرصه طراحی سایت شخصی برای فریلنسر به توفیقات قابلملاحظهای دست یابند. در ادامه به مهمترین این موارد اشاره میکنیم.
-
یادگیری فناوری جدید:
اکتفا به اصول طراحی سایت بدون یادگیری فناوریهای نوظهوری که هرروزه به این حوزه وارد میشوند، توانایی پیادهسازی و توسعه یک سایت بهروز را از طراحان صلب میکند. پس این طراحان همیشه در حال آپدیت دانش خود و تطبیق آن با جدیدترین متدهای برتر جهانی هستند.
-
آشنایی با زبانهای جدید:
یک طراح سایت بهتر است به یک زبان برنامهنویسی تسلط کامل داشته و در کنار آن زبان دیگری را نیز آموزش ببینید و حداقل تا حد متوسطی به آنها مسلط شود. این کار کمک نموده تا از ترکیب زبانهای مختلف سایتهای خلاقانهتر با نکات فنی مورد تأییدتر را ایجاد سازد. طراحی سایت فریلنسری به دلیل وسعت کاری این طیف متخصصان، کمی پیچیده و دارای نکات ریز فراوانی است.
-
ارتقا دانش دربارۀ نحوه کار فریلنسری:
یک طراح و توسعهدهندۀ وب که به طراحی سایت شخصی برای فریلنسر میپردازد باید از پیش اطلاعات خود را در مورد این حوزه کاری ارتقا دهد. در دنیا تکنولوژی کنونی برای پیشرفت باید دانش خود را بالا برد. بدین ترتیب در حوزه طراحی و ساخت قالب سایت فریلنسری در صورت آشنایی با نحوۀ کار فریلنسری حتماً سایتی حرفهایتر و قویتری طراحی کرده که در ادامه باعث جذب مشتری بیشتری میشود.